O nama

  • Prvo skoči, reci hop, onda pravac Skočko Hop!

O nama

Skočko Hop vrtić i rođendaonica se nalazi na Sentandrejskom putu 105, u novosadskom naselju Klisa. Sa radom je počeo u novembru 2011. godine i uspeo je da izmami pregršt dečijih osmeha uz zadovoljstvo kako i dece tako i roditelja.

Kvalitetan i kreativan način rada, posvećenost, strpljenje, ljubav, saradnja sa roditeljima i osluškivanje potreba i želja svakog deteta pojedinačno, je učinilo da se stvori porodična, prijatna atmosfera u kojoj deca jedva čekaju da provode svoje vreme.

Prelep ambijent Skočko Hop-a je  u potpunosti prilagođen potrebama deteta. Prostor je pretvoren u maštovito dečije carstvo, stimulativno za celokupan razvoj deteta, kako i psihičkog tako i fizičkog.. Pored unutrašnjog prostora, deca imaju priliku da vreme provode i u dvorištu koje se prostire na više od 500m2, ispunjeno zelenilom, drvećem, cvećem, jednostavno rečeno-  prelepom prirodom, uz razne dečije rekvizite za kvalitetnu igru dece.

Naša misija je da u stimulativnoj sredini uz stručan kadar,  kroz pravilno usmeravanje, edukaciju, podršku, poverenje i ljubav stvorimo temelj za kvalitetno odrastanje deteta i njegov lični rast i razvoj.

Naša vizija je da pružimo i izgradimo taj temelj za što više dece.

Naš cilj je izrastanje dece u zdrave, uspešne i zadovoljne ljude.